Intervju 10: Björn Appelgren

2017-01-07

Intervjuavsnitt nummer tio är en uppföljning av ett tidigare avsnitt: ”Det bästa med UR” på det sättet att vi mötte upp med Björn Appelgren, en av de tre UR-pedagogerna när vi var på samma konferens i höstas. Då pratade vi vidare om URs erbjudande. 

Avsnittet kom till under SETT Syd i Malmö under ett samtal i vad vi trodde var en lugn miljö innan det halvvägs igenom visade sig vara där alla föreläsningssalar hade sin gemensamma utgång. Därav bakgrundsljudet framåt slutet. Det blev ett samtal om allt från undervisning om källkritik, retorik och kroppen till  framtiden för Geografens Testamente. 
Musik: Svante Berg (soundcloud.com/svanteberg). Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Björn Appelgren, Karin Berg och Jacob Möllstam

Comments are closed.

Skolsverige © 2017