Veckans avsnitt handlar om ett extra brett ihopplock av ämnen. Vad förväntas av lärarstudenter som har praktik i en verksamhet som är på distans? Hur kan lärarstudenter i praktik på distans bedömas? Vi pratar också om Donald Trump och Tage Erlander och elevers perspektiv på historia och vilka referenser man har tillgängliga som lärare när man undervisar unga personer. Sedan berättar Karin om hur det är att undervisa PM om språkhistoria kopplat till elevers ordförråd. Till sist funderar vi över vad som är rimligt att förvänta sig i termer av information när kollegor testar positivt för covid.

Skolan på bilden är Malmö Latinskola i Malmö.

Musik: Svante Berg. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Foto: Jacob Möllstam. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Karin Berg och Jacob Möllstam.

Comments are closed.

Skolsverige © 2017