Den här veckan antar vi mottot ”Det funkar fram till jul” och det är mer än gott nog i tider när ingen vet vilka som är friska nog att gå till skolan imorgon och gymnasieskolor byter scheman flera gånger i veckan. Vi gör det bästa av de förutsättningar som ges helt enkelt. Samtidigt pratar vi också om framtiden för nationella prov, den växande insikten att marknadsskolan inte är hållbar, att Zlatan öppnar för en eventuell återkomst till landslaget och varför Jacob inte längre diskuterar med lärare på Internet. Om du som oss tycker att marknadsskolan är ohållbar så får du gärna skriva på här.

Skolan på bilden är Påskbergsskolan i Varberg.

Musik: Svante Berg. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Foto: Holger.Ellgaard. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Karin Berg och Jacob Möllstam.

Comments are closed.

Skolsverige © 2017