Ni vet tröttheten som infinner sig runt den 26e december varje år? Den där unika kombinationen av matkoma, julfröjd och att alla vardagsrutiner är som bortblåsta? Av någon oförklarlig anledning infann sig den känslan hos oss båda i slutet på sportlovet 2018. Dagen innan vardag med en känsla av att knappt veta vart man arbetar och än mindre hur man utför det arbetet. Så vi träffades på ett lokalt kulturhuskafé för att podda istället. Det blev ett samtal om motivation och ekologiskt lärande, bristande systematik när skolan ska utvecklas och ett par historier som vi båda dragit i podden förut.
Skolan på bilden är Korpilombolo skola.
Musik: Svante Berg. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Foto: Portunes. Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Karin Berg och Jacob Möllstam.

Comments are closed.

Skolsverige © 2017