Det sjuttionde avsnittet blev inte alls som det var tänkt. Vi satt verkligen minuterna innan inspelning och planerade ett annat avsnitt. Men så blir det när ens podd närmar sig ålderns höst. Då får man göra lite som man vill ibland. Veckans avsnitt handlar om Karins resa till Abu Dhabi, ett land som etablerade sitt skolsystem för sexton år sedan och som kommer toppa PISA om fem år. I alla fall är det deras mål och de har en plan för att nå dit.

Skolan på bilden är Duveholmsgymnasiet i Katrineholm.

Foto:Udo Schröder (sv.wikipedia.org/wiki/user:Nordelch). Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Musik: Svante Berg (soundcloud.com/svanteberg). Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Karin Berg och Jacob Möllstam

Shownotes:
Professor Tommy Andersson kan lösa Lunds skolplaceringar på någon timma (Sydsvenskan)

Comments are closed.

Skolsverige © 2017