Intervjuavsnitt nummer sex kom till i Almedalen på Gotland under politikerveckan där vi fick möjlighet att möta upp med forskaren och debattören Elza Dunkels. Trots att det aldrig regnar på Gotland så sökte vi skydd från en kort period av nederbörd i caféet på Campus Gotland tillsammans med exakt alla andra besökare i Almedalen. Därav det lite skumma bakgrundsljudet. Vi hann på dryga tjugo minuter avverka allt ifrån teknikens emanciperande effekt till varför vuxna borde lära sig att ta bättre selfies. 

Avsnittet görs med stöd av Lärarförbundet på det sättet att de har finansierat för oss att åka till Almedalen och att arbeta med kopplingen mellan skolan och integration. Tack Lärarförbundet!  

Musik: Svante Berg (soundcloud.com/svanteberg). Licensierad under CC BY-SA 3.0.
Medverkande: Elza Dunkels och Jacob Möllstam

Comments are closed.

Skolsverige © 2017