Om oss

2014-12-26

Skolsverige är en podcast av och med representanter för hela skolsverige. Vi som podcast har inga kopplingar till till något företag, fackförbund, parti eller någon annan intresseorganisation. Bakom podden finns två lärare; Karin Berg och Jacob Möllstam. Vi är så klart vanliga lärare med åsikter och kopplingar till lite alla möjliga. Det är vad det är.

Syftet med den här podcasten är att likna, lyfta och fördjupa det kollegiala samtal som sker mellan lärare runt om i Sverige varje dag. Därför är vi mycket intresserade av gäster i podden, som så klart representerar sig själva och sina egna åsikter.

Det mesta materialet här är egentillverkat och får användas så länge du följer en viss Creative Commons licens.
Det som gäller är att du måste dela lika och att du inte får göra några bearbetningar eller förändringar.

Creative Commons-licens
Skolsverige av Skolsverige.com är licensierad under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationell licens.

Comments are closed.

Skolsverige © 2017